avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REF.CONTRIBUTIE PENSIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REF.CONTRIBUTIE PENSIE

Un salariat care, in prezent, se afla in campul muncii are o vechime in munca de 26 ani. Pana in prezent a inregistrat un numar mare de zile concediu fara salariu.Tinand cont ca, aceste zile de CFS, nu se iau in calcul la pensie, va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate ca pentru acele zile de CFS, salariatul sa achite la Casa de pensii contributia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 27 August 2015
Nu exista posibilitatea mentionata de dvs., deoarece contractul de asigurare socială incheiat cu Casa de Pensii produce efecte de la data înregistrării acestuia la casa teritorială de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pensionare chrisspop chrisspop Buna ziua, Tatal meu s-a nascut pe 07 octombrie 1952 si din motive independente de el, acum nu mai lucreaza. Are o vechime in munca de 37 de ani din care 26 ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca in romania Stancu Luminita Stancu Luminita Buna ziua, Fiica mea lucreaza in Emirate cu contract de munca ca stewardeza. Conform regulilor salariale de acolo nu i se opreste din salariu: impozit, ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de vechime completa? TALIOARA TALIOARA Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns tatal meu de 1 an de zile lucreaza doar 10-12 zile pe luna iar restul in fara plata.....firma fiind ... (vezi toată discuția)