avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada maxima in care trebuie sa primesc un raspuns ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada maxima in care trebuie sa primesc un raspuns la o cerere de recalculare

Buna ziua, in data de 25 iunie am depus cerere de recalculare a dosarului de pensii limita de varsta conform legii 155/2015 la Casa de pensii [editat] si nici pana in ziua de azi nu am primit nici un raspuns. Care este perioada maxima la care trebuie sa primesc un raspuns la cererea depusa?

[Mesaj editat - 2.13 din regulament]
Ultima modificare: Joi, 27 August 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Situatiile carora le sunt aplicabile prevederile legii nr. 155/2015 IRINA ANGELA IRINA ANGELA Referitor la aplicarea legii 155/2015. S-a scris ca : Potrivit unui comunicat de presa de miercuri al Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP), persoanele ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei conform l192/ 2015 botezatuion botezatuion Buna ziua. As dori sa stiu daca recalcularea pensiei conform L192/2015 se face din oficiu de catre cei abilitati, sau doar la cererea scrisa a pensionarului in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala tcm5757 tcm5757 Buna ziua, sunt nascuta in 05.07.1957;am lucrat in sistemul public de pensii astfel: -10 ani si 2 luni in conditii normale - 4 ani si 2 luni in gr I - 13 ... (vezi toată discuția)