avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer scoala postliceala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer scoala postliceala

buna ziua. am urmat doi ani de scoala postliceala la zi de asistent medical generalist.in anul doi am absentat si am fost notificata in luna iulie cu avertisment in vederea exmatriculare si mi-au pus in vedere ca voi fi exmatricluata daca mai absentez.ulterior nu miau comunicat sanctiunea exmatricluarii.ulterior acestei notificari am fost la directoare la sfarsitul lunii iulie si I-am explicat ca vreau sa recuperez absentele intrucat contractul prevede aceasta posibilitate cu privire la instruirea practica.insa nu mi-au permis acest lucru pe motiv ca nu mai este timp pana la inceperea anului pe 15.09.2015. sa recuperez practica, desi am aceasta posibilitate pana si in present.insa refuza sa ma primeasca, probabil ca sa repet anul.
am hotarat sa ma transfer in anul trei la alta scoala postliceala, insa directaorea refuza sa imi dea foaia matricola pe motiv ca nu mi-am facut practica.dar nici nu ma primeste sa o fac pana la ineperea noului an pentru a-mi incheia situatia.
ce e de facut? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 28 August 2015
Puteti sesiza fie Inspectoratul Scolar Judetean, fie Ministerul Educatiei in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare alex buzau alex buzau Buna ziua.ma pueti ajuta si pe mine cu un model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare ??sincer nu stiu ce sa mai cred .in data de 28 ... (vezi toată discuția)
Recuperare foaie matricola atir atir As dori sa stiu cum pot sa recuperez o foaie matricola de la o scoala postliceala desfiintata, mai exact unde trebuie sa ma interesez de arhiva Multumesc (vezi toată discuția)