Eu am certificat de handicap...dupa legile in vigoare daca prezentam acest certificat la serv eram scutui de impozite...cand am dus la serv certificatul patronul nici macar nu sa uitat peste el si a zis sa il las in pace...mi a zis ca sunt o vrajeala toate concediile medicale pe care le am...nu mi a inregistrat un concediu medical...astazi am mers la spital si mi au dat duplicat la acel concediu neiregistrat...am trimis raportul de la itm valcea insotit de concediu med la buc la inspectia muncii deoarece pontajul realizat de patron nu corespunde cu realitatea eu in perioada cand am fost internat apar si prezent la servici...am cerut reexaminarea raportului facut la itm valcea pt a dem ca sunt falsuri in cele declarate de patron la itm...ponataje..ore lucrate suplimentar neplatite...este corect cee am facut?
Este dreptul dvs de a sesiza institutiile abilitate in situatia in care angajatorul nu respecta legile si alte acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca.
1. Pentru neplata concediului medical de catre angajator, va puteti adresa si Casei de asigurari de sanatate
Art. 47 OUG nr.158/2005
.....
(2) Constituie contraventii urmatoarele fapte, savarsite prin incalcarea obligaţiilor prevazute la art. 36 alin. (3): a) refuzul nejustificat de plată a indemnizatiilor;
b) calculul şi plata eronata a indemnizatiilor;
c) eliberarea certificatelor de concedii medicale, cu nerespectarea prevederilor legale în vigoare.
Art. 48
Contraventiile prevazute la art. 47 se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 2.500 lei şi constituie venituri la Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate.
Art. 49
Constatarea contraventiilor prevazute la art. 47 şi aplicarea amenzilor corespunzatoare se fac de către organele de control ale CNAS şi ale caselor de asigurări de sănătate.
2. De asemenea, pentru neplata concediilor medicale aveti posibilitatea de a actiona in instanta angajatorul, astfel incat acesta sa fie obligat la plata acestora.
Actiunea se va depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca si este scutita de plata taxelor judiciare.