avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Buna ziua.In data de 26 sept se implineste 1 an de cand sentinta mea a devenit definitiva.Pentru ca lucrurile dureaza f mult,as fi vrut sa ma apuc sa fac fisa medicala, cea psihologica inainte de acest termen.este posibil?voi avea probleme?dar cateva ore cu un instructor autorizat?nu vreau sa am necazuri pt ca stau pe dreapta de 2 ani si am fost sofer profesionist.multumesc anticipat:sorry:

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Analize medicale scoala agud agud Sunt profesor, iar la inceputul fiecarui an scolar trebuie sa fac niste examene medicale(test psihologic, ex. clinic, ex. radiologic pulmonar) pt. obtinerea ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)