avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare executata in Italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare executata in Italia

Buna seara,

Locuiesc in italia si in 2006, in Romania, am avut un proces care in fine s-a terminat si m-am ales cu o condamnare de 3 ani, pe care pana la urma am transferat-o in Italia si am executat-o.
In noiembrie 2014 mi-au expirat toate documentele si am fost nevoit sa plec in tara sa le refac si acolo cand am ajuns sa refac pasaportul, surpriza, dupa 7 luni de cand am terminat totul, eu inca rezultam in Romania cu pedeapsa de ispasit.
Acum ceea ce intreb eu este unde sa ma duc si la cine sa apelez sa se verifice daca sa trimis din partea statului italian catre cel roman terminarea pedepsei e.t.c
Va rog frumos sa ma ajutati ca trebuie urgent sa fac pasaportul sa plec in alta tara.
Multumesc

Interventie moderator:editat conform art 1.1 din Regulamentul de forum.
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator

Alte discuții în legătură

Transfer condamnat florin_tzache florin_tzache daca o pers este condamnata in italia si el are un mandat de executare definitiva in romania,poate fi transferat din italia in romania si sa se faca contopire ... (vezi toată discuția)
Codul penal aplicat in italia InnA29 InnA29 Buna ziua, va scriu in legatura cu un prieten bun care a fost inchis in Italia pentru furt si inselaciune acum 1 an si 11 luni.Din cate stiu mai are 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a dovedi ispasirea pedepsei in alta tara solcancc solcancc Am nevoie de ajutor! Am avut de ispasit o pedeapsa in romania de care nu am stiut pana nu m-au oprit carabinieri. Am cerut sa nu fiu extradat si am reusit sa ... (vezi toată discuția)