avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arenda- calcul venit brut/ net obtinut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arenda- calcul venit brut/ net obtinut

Daca un arendator are 54,15 ha de teren, si a hotarat cu arendasul sa primeasca 800 kg/ ha , si pretul la kg de grau este 0,55 lei, reiese ca venitul brut contractat este de 23826 lei.

Va rog frumos sa-mi transmiteti si mie cat este venitul net ( pretul achitat arendatorului) si cum se calculeaza. Va rog frumos sa-mi prezentati si calculele.
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2015
Hamrasoldion, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema cu arenda terenului arabil. HamarsoldGaina HamarsoldGaina Daca un om are 54,15 ha de grau, si arendasul a hotarat cu el, sa-i dea 800 kg la ha, cu pretul de 0,55 lei / kg care este venitul net, pe care trebuie sa-l ... (vezi toată discuția)
Arenda 2018 Lisonelta400 Lisonelta400 Mie arendasul mi-a dat 35197,50 lei pe anul 2018. Am citit la ANAF ca se plateste impozitul la suma de 550 de lei tona de grau. In realitate eu am primit 650 ... (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)