avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrare locuinta la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrare locuinta la bloc

Locuiesc la bloc din 2010. Suntem in anul 2015. In acest timp am mai fost si plecata din tara. Oricum ce era afisat la intretinere eu nu am comentat , am platit!!!
Insa ....administratorul vine acum in 2015, si imi zice ca eu , sunt doua luni restanta din 2013, ian, si febr, 800 ron, desi sunt cu plata la zi eu in 2015.si ca... a fost ea zapacita, si nu a sesizat la timp , avut probleme famniliare...
Acum , eu nu am pastrat chitantele din 2013.
Intrebarea este cum ies eu din aceasta incurcatura financiara??
Va rog raspuns urgent!
Va multumesc anticipat!
~ Conținut șters la cerere ~
da multumesc, ideea esta ca nu am vrut sa evidentiez faptul ca am mai fost plecata ci faptul ca dupa 2 (doi ani) se constata , si mi-a si recunoscut , administratora ca nu a bagat de seama ca nu s-a achitat. Eu sincer nu imi mai aduc aminte.
Cert este ca eu acum ar trebui sa platesc cei 800 ron.
Detin ultima chitanta din iunie 2015.
sunt derutata .
cum pot afla adevarul ?
Trebuie verificate toate chitantierele din din acea perioada unde se gaseste copia ramasa la asociatie dupa fiecare plata a intretinerii.
vorbim de anul 2013 si nu mai am chitantele acelea.
ce alte idei mai aveti ? multumesc.
Asociatia ar trebui sa aiba copii de pe chitantele de plata.

De asemenea, registrele de casa trebuie sa aiba inregistrata plata intretinerii pentru luna/lunile in care vi s-a spus ca sunteti restanta.

Acestea sunt documente care pot fi verificate in arhiva asociatiei.

Alte discuții în legătură

Calcul penalizari cote intretinere ilinkagb ilinkagb Buna ziua.va rog sa ma lamuriti si pe mine practic de cand se considera intrarea in penalizare in situatia urmatoare Pe scurt in iarna 2011-2012 unii vecini ne ... (vezi toată discuția)
Stampilarea chitantelor raduku89 raduku89 Buna ziua.De ceva luni bune,merg sa platesc intretinerea la apartament.Este normal ca pe chitanta pe care o primesc sa nu mi se puna stanpila?Este normal ca ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat in judecata daca am restante de peste 3 luni? florenta_22 florenta_22 La noi s-a schimbat administratia,persoana respectiva nu este calificata,majoritatea locatarilor sunt nemultumiti de dansa. 1. Am platit intretinerea si pe ... (vezi toată discuția)