avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanarea aplicarii pedepsei-comunicare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanarea aplicarii pedepsei-comunicare hotarare

Buna ziua!stie cineva cat trebuie sa mai astept pana imi vine decizia finala dupa pronuntarea instantei de mai jos?
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: DOSAR PENAL NR 2139/324/2015 Hot(minuta) În baza art. 396 alin. (1), (4) C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabileşte pedeapsa de 8 luni inchisoare (opt luni inchisoare ) în sarcina inculpatului POPA CRISTINEL , pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin.1 din NCP cu aplicarea art. 5 CP si cu aplicarea art. 396 alin 10 (fapta din 30.11.2013 ) . Conform art. 83 alin. (1) C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 82 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Galati , la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune Galati . În baza art. 404 alin. (3) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. Conform art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei prezentei minute . Pronunţată în şedinţă publică, azi, 13 august 2015 . PREŞEDINTE, CIULEI VALERICA
Document: Hotarâre 277/2015 13.08.2015
Cel mai recent răspuns: Radudais , utilizator 10:58, 3 Octombrie 2019
In cazul meu nu a mai vrut sa faca apel ca pedeapsa cu amanarea aplicari pedepsei a fost una di cele cerute de el si are termen 10 zile de cand ai primit tu comunicari hotarari hot la minut acasa! poti verivica zilnic pe portalul lor zilnic la cai de atac! eu maine ma duc la politie sa vad daca imi dau permisul!
Ti-ai recuperat permisul ?
Salut,

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi, am primit amanarea aplicarii pedepsei, in data de 6.11 si parchetu nu a facut apel. Voi cum ati procedat la recuperarea permisului ?
amanarea aplicarii pedepsei nu este considerată condamnare implicit permisul nu se anuleaza.
Cât a durat pana ai primit prin posta hotarea scurta minute de la judecata?

Cristi2fzr a scris:

In cazul meu nu a mai vrut sa faca apel ca pedeapsa cu amanarea aplicari pedepsei a fost una di cele cerute de el si are termen 10 zile de cand ai primit tu comunicari hotarari hot la minut acasa! poti verivica zilnic pe portalul lor zilnic la cai de atac! eu maine ma duc la politie sa vad daca imi dau permisul!


Alte discuții în legătură

Amanare aplicare pedeapsa alcool la volan. Bobo12 Bobo12 Buna ziua. In 13.05.2016 am fost prins conducand un vehicul sub influenta alcoolului cu 0.54 fiola si 1.20, respectiv 1.10 in sane pe raza judetului ... (vezi toată discuția)
Fără acord de recunoaştere joony92 joony92 sent. pen. nr. 59/03.03.2016.În temeiul art. 396 alin. 1 şi 4 C. proc. pen. coroborat cu art. 404 al. 3 teza a II-a C. pr. pen. raportat la art. 83 C. pen. ... (vezi toată discuția)
Pot sa mi i au permisul inapoi si in cat timp ? Gogu2pix Gogu2pix Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1 şi 4 Cod pr. penală raportat la art. 83 Cod penal, aplică ... (vezi toată discuția)