avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public sau personal didactic auxiliar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public sau personal didactic auxiliar

Buna ziua,
SUnt angajat la o primarie ca si inspector I la compartimentul de dezvoltare de 2 luni in urma unui concurs organizat pe care l-am promovat devenind functionar public. totodat la scoala din localitate functionez ca si analist programator (didactic auxiliar) cu jumatate de norma.
Conform art. 94 din Legea 161/2003 cred ca nu pot iar art. 96 spune ca, ca si didactic se poate. Ce nu inteleg? pot in amandoua locuri? sau ce trebuie sa fac pentru a putea functiona in paralel?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:25, 31 August 2015
Puteti in ambele locuri. Sa aveti grija sa fiti pontat la scoala dupa orele de program de la primarie.
Ultima modificare: Luni, 31 August 2015
Justitiarul711, utilizator
Art.94 alin.2 lit.a din Legea 161/2003 prevede ca : Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice.

Insa in practica, se pare ca are prioritate art.96 alin.1 din legea mentionata mai sus.

Pentru un raspuns cat mai exact va puteti adresa Agenției Naționale de Integritate, E-mail: ani@integritate.eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil scoala PaulinaDospina PaulinaDospina Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca are voie contabilul primariei, care este functionar public, sa preia functia de contabil sef de la scoala (in cazul in ... (vezi toată discuția)
Functionar public si profesor ContSters81274 ContSters81274 sunt functionar public in cadrul primariei. pot fi si profesor isuplinitor caliificat in acelasi timp? (vezi toată discuția)
Lncompatibilitate functionari publici mihalceam3 mihalceam3 Cum se poate interpreta comunicatul ANI din 12,05,2013 referitor la trei functionari publici link http://www.integritate.eu/2119/section.aspx/4093, in ... (vezi toată discuția)