avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venituri

Buna ziua
As vrea sa aflu niste raspunsuri daca ma puteti ajuta.
1 Daca lucrez din Romania pentru o firma din Irlanda si din salariu imi opresc impozite si alte taxe care trebuie platite eu la banii care ii primesc mai trebuie sa platesc ceva?
2. Daca imi fac o firma in Irlanda si iau dividentele de acolo dupa ce platesc taxele in Romania mai trebuie sa platesc vreun impozit?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Evitare taxare dubla moonprincess moonprincess Buna ziua, Detin un PFA in tara si intentionez sa lucrez in paralel ca freelancer in Marea Britanie sau Irlanda (deschizand un cabinet de terapii ... (vezi toată discuția)
Plata dividendelor in romania, primite de la o firma din estonia ... marianpop445 marianpop445 Plata dividendelor in Romania, primite de la o firma din Estonia (infiintata prin programul de e-residency) unde patronul ei locuieste in Romania. Buna ... (vezi toată discuția)
Taxe pe venit din irlanda constanti constanti Buna ziua , as dori sa stiu si eu ce tipuri de taxe trebuie sa platesc ,daca , sunt angajat cu, contract de munca ,la o firma din Irlanda ( care nu are pct de ... (vezi toată discuția)