avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... taxe pe venit din Irlanda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

taxe pe venit din Irlanda

Buna ziua , as dori sa stiu si eu ce tipuri de taxe trebuie sa platesc ,daca , sunt angajat cu, contract de munca ,la o firma din Irlanda ( care nu are pct de lucru in Romania ) . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Monickutzssa , utilizator 08:18, 28 Septembrie 2009
Taxele trebuie sa le platiti in Irlanda, nu in Romania:)
Buna ziua!
scuze deranjul dar am si eu o problema asemanatoare ...
eu lucrez pentru o firma din Olanda si primesc banutii prin transfer bancar .. ar trebui sa platesc un impozit sau asta e problema firmei unde lucrez?din cate stiam un venit trebui declarat daca ai pest 9990 euro lunar, pentru nu a avea probleme cu fiscul .. sau am fost informata gresit?
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate online din romania. client..firma din us. liviu87 liviu87 ------ Imi cer scuze pentru un mesaj atit de lung dar am incercat sa fiu cit mai clar in speranta unor raspunsuri edificatoare. ------ Am oportunitatea de a ... (vezi toată discuția)
Lucru pfa in olanda kdesign kdesign Buna ziua, Am o problema, caut pe internet solutii si raspunsuri dar nu prea reusesc sa gasesc nimic. Eu lucrez ca freelancer pe PFA (cod caen 6202, norma ... (vezi toată discuția)
Intermediere contract fara obligatii fiscale in romania vladonne vladonne Bono, rezident in Irlanda, vine sa lucreze(prestari servicii) la un Client din Romania. Vanzand nivelul mare de taxe din Romania, semneaza contractul prin ... (vezi toată discuția)