avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ma poate da in judecata?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ma poate da in judecata?

Buna ziua.
Mi-am facut un blog in care discut despre diverse produse alimentare din diverse magazine.Unele produse sunt ok, le recomand si altora din mai multe motive, alte produse nu. E un fel de reclama si antireclama. De asemenea pe blog am poze cu produsele respective, poze facute cu telefonul meu la ambalaje si produsul din interior. Pe ambalaj, bineinteles se vede firma si de cine e facuta produsul. Intrebarea mea e: este posibil sa am probleme in viitor pentru ca am vorbit despre produsele lor pe blog, ca mi-am spus parerea si ca am pus poza cu produsul respectiv? Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebari legale apropo de continutul unui blog ? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Buna seara! Am un blog in care scriu de ceva vreme. E cu pseudonim si deci in mod normal nu ar putea sa ma gaseasca pe mine cineva... dar imi pun acum probleme ... (vezi toată discuția)
Reclamatie protectia consumatorului cbcalin cbcalin Buna ziua . O parere vreau sa cer , v-a spun in mare despre ce este vorba: Am fost in decursul zilei de astazi la cumparaturi, printre cumparaturile facute am ... (vezi toată discuția)
Mai risc un proces daca am retras foto postata fara drept pe blog? sylvya04 sylvya04 Buna ziua. Am facut o gafa, pentru care imi pare rau acum, dar cred ca e prea tarziu. Detin un blog personal in care am postat unele obiecte personale spre ... (vezi toată discuția)