avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Adeverinta vechime CAP
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Adeverinta vechime CAP

Buna ziua
Acum cateva zile cineva mi-a cerut o adeverinta de vechime de la CAP in care sa se dovedeasca ca a contribuit la casa de sanatate si pensia suplimentara desi este trecuta perioada in care a lucrat pe cartea de munca. Am gasit in statele de plata toata perioada mai putin cu ultimele 3 luni trecute pe cartea de munca.
Exista un model tip de adeverinta de completat?
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Bună ziua.va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după ... Rotaru Violeta Rotaru Violeta Bună ziua.Va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după noua lege la recalculare mai primesc 3,625 puncte ,având stagiu realizat 31ani 8luni și 19 ... (vezi toată discuția)
Drepturi din salariu geanyna2 geanyna2 buna ziua lucrez intr-un salon de coafura cu contract de 4 ore pe zi si sunt platita la procent din incasari. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.cum pot ... (vezi toată discuția)
Cum obtin cardul european de asigurat? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Va rog sa imi spuneti care este modalitatea de a obtine un card de sanatate european? Va multumesc cu stima (vezi toată discuția)