avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizari necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizari necesare

Buna ziua! As fi interesata sa infiintez un SRL care sa se ocupe cu preparea de sucuri naturale din fructe si legume, vanzare in fata clientului, precum si livrare. As dori sa stiu in primul rand de la ce institutii trebuie sa obtin aprobare pentru functionarea spatiului de lucru si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca acel spatiu de lucru ca sa primeasca aprobarile? Daca sunt alte detalii pe care ar trebui sa le cunosc, v-as ruga sa le mentionati. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru producere si comercializare sucuri naturale intr-un centru de sport corina_ilie corina_ilie Buna ziua, Ma intereseaza ce coduri CAEN ar trebui sa adaug la infiintarea unei firme cu domeniu de activitate conform cod CAEN 9311 ( centru sportiv) unde ... (vezi toată discuția)
Forma juridica Adi1988 Adi1988 Buna ziua! Doresc sa imi deschid un stand de sucuri naturale in diferite locuri din orasul nostru, un fel de comerciant ambulant. Precizez ca sucurile doresc ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot deschide o taraba de fresh portocale intr-un parc din bucuresti. catalin1121 catalin1121 Doresc sa imi deschid o afacere impreuna cu un prieten in orice parc din capitala cu fresh de portocale, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez ? De unde ... (vezi toată discuția)