avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie in bani pentru caz umanitar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie in bani pentru caz umanitar

Buna ziua,
As dorii sa stiu care este procedura in cazul in care se incheie contract de donatie in bani intre o fundatie si persoane fizice sau juridice care doneaza bani pentru un caz umanitar.As dorii sa stiu daca donatorul sau donatarul platesc impozit pe suma donata si daca da in ce situatii? As mai dorii sa stiu daca donatarul plateste impozit pe suma primita prin contract de donatie in scop umanitar din partea fundatiei care se ocupa de caz.Va multumesc si va doresc o zi buna!

Alte discuții în legătură

Poate un ong sa doneze bani? TCor TCor Buna ziua! Un ONG a primit prin donatii (daruri manuale) de la diferite persoane niste bani. Din acesti bani isi organizeaza activitatile si vrea sa dea/ ... (vezi toată discuția)
Doresc ca persoana juridica sa fac o donatie de bunuri. Andreeairina01 Andreeairina01 Buna ziua, Doresc ca persoana juridica sa fac o donatie de bunuri din grupa CAEN 463 si 464 . Va rog sa-mi comunicati din punct de vedere juridic care sunt ... (vezi toată discuția)
Donatie, sponsorizare, mecenat, dar manual sau spaga? cristianmarcoci cristianmarcoci Buna ziua. As dori sa stiu clar diferenta dintre donatie, sponsorizare, mecenat, dar manual si spaga. Intreb prin prisma urmatorului caz: am un site de turism ... (vezi toată discuția)