avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa judiciara de timbru

O actiune in instanta pentru obtinerea dobanzii legala la o suma de bani ce a fost anterior obtinuta ca urmare a unei actiuni scutite de taxa de timbru, in speta clauze abuzive banci, este sau nu scutita de taxa?????
Cel mai recent răspuns: intel77 , utilizator 10:41, 4 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces clauze abuzive jumugacostel jumugacostel ma intereseaza daca i se mai poate intenta bancii un proces privind clauze abuzive, daca contractul de credit a fost incheiat in luna august 2008? multumesc (vezi toată discuția)
Exceptia inadmisibilitatii actiunii- nulitate absoluta clauze abuzive PopescuIoana622 PopescuIoana622 Buna ziua, am si eu cateva intrebari pentru comunitatea avocatnet, daca puteti sa ma ajutati va rog. Speta: in anul 2015 s-a formulat o actiune de catre ... (vezi toată discuția)
Credit franci FLORINTACHE FLORINTACHE Buna seara. Am marea rugaminte de a ma ajuta referitor la un credit in franci contractat in 2008. Am introdus actiunea la judecatorie privind constatare ... (vezi toată discuția)