avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale diferente de impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

diferente de impozit

Buna ziua! Detin un teren pe care am platit impozit la timp. am primit notificare ca am restanta de plata pe anul 2012, 2013, 2014 o suma de bani. Motivarea celor de la primarie a fost ca au avut control de la curtea de conturi si printr-o decizie a curtii de conturi s-au recalculat alte sume mai mari. nu mi s-a comunicat aceasta decizie si nici alte acte. Ce vina am eu ca ei n-au calculat corect ? ce pot sa fac in acest sens? In contestatie de ce acte ar trebui sa ma folosesc. nu am decat decizia si notificarea. Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere teren legea 112/1995 anitadum anitadum Am un teren inchiriat cf. Legii 112/1995 aferent unui imobil achizitionat in 1999 in municipiul Galati. Anual se incheie contract de inchiriere pe curte cu ... (vezi toată discuția)
Achitare diferenta de impozit recalculari valina2015 valina2015 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la o problema. In ziarul local(al primariei din satul in care locuiesc) a aparut un anunt : Anunt ... (vezi toată discuția)
Penalizari impozite si taxe pf sanda2s sanda2s Buna ziua, Va expun urmatoarea speta, in data de 16.03.2017 am achitat impozitul pe teren intravilan, constructii si extravilan pentru bunica mea ... (vezi toată discuția)