avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Revenire din CCC, schimbarea denumirii si locatiei ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Revenire din CCC, schimbarea denumirii si locatiei postului

Pe 15.09. 2015 trebuie sa revin din CCC. Eu lucrez intr-o institutie conexa de invatamant, educatie nonformala. Mi-a fost ”propusa” o solutie mai ” avantajoasa” pentru mine cat si pentru institutie cu toate ca eu voiam sa revin la CIM pe care l-am avut inainte de CCC. Voi fi detasata pe un post din alta locatie timp de un an, detasare facuta doar in cadrul institutiei mi s-a spus.
1.Daca accept voi mai putea reveni pe postul pe care sunt titulara in prezent daca postul la care sunt trimisa are alta denumire decat cea care este trecuta in decizia de titularizare?
2.Acest lucru nu poate duce la restrangere de activitate in cazul in care postului pe care sunt titulara ii este schimbata denumirea? Mi s-a spus ca in timpul CCC de 2 ani postul a fost transformat in doua jumatati de catedra pentru ca doua cadre netitulare ar fi ramas fara posturi.
Daca informatiile prezentate considerati ca sunt vagi pot reveni cu date mai precise!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: pimionela , utilizator 17:05, 4 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere de activitate carmen_repciuc carmen_repciuc Unei colege invatatoare i s-a redus postul, motiv pentru care a fost transferata la o alta scoala. In timpul verii s-au transferat 2 elevi la scoala noastra ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)