avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune deschisa in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune deschisa in instanta

buna ziua..cat dureaza succesiunea in instanta?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:56, 4 Septembrie 2015
Nu este un termen precizat. In functie de "greutatea" procesului poate dura intre 1 an si 4 ani. Un avocat cu experienta in domeniu va poate confirma cele spuse de mine.
multumesc de raspuns..am o bunica la tara sotul ei decedat si unicul fiu adica tata al nostru decedat noi fiind 3frati..succesiunea nu a fost facuta se poate face in cazul de fata succesiunea si daca vom fi toti 4 mentionati in succesiune?
Mergeti la notar cu actele, acesta e primul pas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune mirela26mya mirela26mya buna ziua..am o bunica la tara sotul ei decedat si unicul fiu adica tata al nostru decedat noi fiind 3frati..succesiunea nu a fost facuta se poate face in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Succesiune dpa deces straclaudiu straclaudiu am tot citit pe forum dar totusi am o nelamurire.. tata moare.. (in noiembrie anul trecut) ramane mama ( in italia), eu ( in italia )si fratele meu ( in ... (vezi toată discuția)