buna seara
am o vecina cu care nu ma pot intelege in privinta instalarii unei cocini pentru porci
mentonez ca porcii stau acum cu 3-4 m mai departe de locul unde se construieste cocina si deja respiram aer infect
constructia cocinii se face la 1m distanta de gard, dar la 5,5 m de fantana mea cu apa potabila si la 10-11m de bucataria mea
WC il are montat langa fosa septica si au legatura intre ele
sunt amplasate la 7,5 m de geamul camerei unde dormim
mentionez ca am o fetita de 3 ani
casa este amplasata la 1m de hotar cu 2 geamuri normale pe spate ce dau in fata casei noastre, iar cand ploua , apa de pe streasina se colecteaza si curge la noi in curte, neavand burlan de coborare a apei
la anexa de langa casa are burlane, dar lipsesc parazapezile si mi-a pus gardul de sarma la pamant de 2 ori, iar sotul meu l-a reparat
nu putem sa ne intelegem cu vorba buna si vreau sa stiu cum pot rezolva aceste probleme ,mai ales cea cu cocina si cu WC
am inteles ca s-au interesat la Primaria din sat si ca au dreptul sa faca, dar nu a veni nimeni la fata locului sa vada despre ce este vorba
mentionez ca dispune de 6 arii teren arabil si ca in fata casei lor este loc fara constuctie, la fel si in spatele celor 6 arii de teren nu exista absolut nicio constructie, sunt terenuri intravilane pe care se practica agricultura
proprietar al casei este tatal vecinei, care nu locuieste aici si spune ca nu se baga peste fata lui ca ea a muncit in Spania si a construit casa
fata , la randul ei, nu discuta cu noi, dar asista de departe la discutiile pe care le are concubinul ei cu mine si cu sotul meu
eu cred ca nu am ce sa discut cu concubinul ei, dar nu stiu cum sa discut cu ea politicos , fara sa ajungem in instanta
pana in februarie 2015 a locuit in Spania, dar in februarie a venit acasa si concubinul ei vorbeste ca si cand el ar fi proprietarul
VA ROG FRUMOS DACA PUTETI SA MA INDRUMATI CUM SA PROCEDEZ CAT MAI CORECT IN SITUATIILE DE FATA
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
21:05, 4 Septembrie 2015