avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat, urgent
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat, urgent

salut , numele meu este dan mihai si astazi pe data de 5.09.2015 la ora 8 30 am nevoie de servicile unui mediator sau a unui avocat pentru a ma consult intro problema cucimpania Carrefour . am buget si sunt dispus sa deschidm un process . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 5 Septembrie 2015
8.30 este termenul limita?
Aveti posibilitatea sa cautati atat mediator cat si avocat in catalogul consultantilor aici
www.avocatnet.ro/content/con...
Regulament Forum Avocatnet.ro

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari MARCSTEJAR MARCSTEJAR Rog oferta de pret ptr.infiintarea unei asociatii proprietari,ptr.un imobil cu 11 apartamente,o singura scara,in sectorul 5,Bucuresti. Multumesc! Mihai (vezi toată discuția)
Avocat recuperare creante rome rome Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri (vezi toată discuția)