Am un credit facut pentru un apartament in care am girat tot cu el si la care banca in mod corect ma obliga sa fac asigurare pentru dezastre calamitati si asa mai departe.
Este obligata banca sa faca asigurare de viata si titularilor de credit?
Pentru ca asa cum isi iau ei masuri de precautie impotriva calamitatilor si altele asa ar fi corect sa isi ia masuri de siguranta si in cazul in care unul din titularii creditului pateste ceva iar celalalt nu mai este in masura sa duca creditul mai departe iar banca vine si ii ia casa chiar daca am platit sa zicem deja jumatate din credit.
Asta inseamna ca nu prea e in favoarea clientului mai nimic ci mai mult in favoarea lor avand in vedere ca asigurarea pentru imobil o plateste tot titularul.
Sper ca am fost destul de explicit.
Chiar daca banca nu v-a obligat sa incheiati polite de asgurare de viata pt credit, va puteti incheia astfel de polite la una din companiile de asigurare din Romania si sa cesionati polita in favboarea bancii sau pur si simplu o polita care sa aiba o suma asigurata aporpiata de cea pe care o datorati ,iar in eventualitatea in care vi s-ar putea intampla ceva ,familia dv sa fie acoperita din punct de vedere financiar
Asigurare locuinta
marbostgms
[b]Am facut un imprumut la banca si am girat cu casa. Banca, printr-o firma de asigurari mi-a facut asigurare pe casa. In asigurare sunt cuprinse si cutrenurul ... (vezi toată discuția)