avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Social L 416 art 28
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Social L 416 art 28

Cu respect domnule avocat...Va rog sa ma ajutati daca sunteti amabil in urmatoarele: Dupa 9 cereri pe parcursul unui an de zile,cereri pentru un ajutor de urgenta inaintate la institutia AJPIS,acelasi caz,acelasi director propune o suma spre aprobare fata de aceste cereri,doar ca eu am facut doua plangeri si la ANPIS.Va rog daca puteti sa-mi spuneti,eu as putea sa actionez in instanta acea persoana care in tot acest timp a refuzat sa de-a curs cererilor mele ba chiar uneori nu a raspuns la petitii,nu a efectuat anchetele sociale,si a clasat petitiile,insa dupa circa un an de plangeri,reveniri,tot el nevoit a aprobat si a propus 4000 lei pentru aceasta cauza.. Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Petitie primarie ndan57 ndan57 Buna ziua, am depus o petitie la primaria de sector si nu am primit nici un raspuns. Cum ii pot actiona in judecata, in contencios administrative sau ... (vezi toată discuția)
Model cerere revenire din cic kardia28 kardia28 Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului. Va ... (vezi toată discuția)
Grant in ue morosanucarmen morosanucarmen Am aplicat la un grant de cercetare la o institutie a UE. Raspunsul a fost negativ pe baza evaluarii facute pentru o alta propunere de grant (au incurcat ... (vezi toată discuția)