avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Hotarare definitiva, parata in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Hotarare definitiva, parata in faliment

Buna ziua

Am o hotarare la care parata nu a facut apel, trebuie sa o fac definitiva zilele astea, problema este ca am primit o notificare privind intrarea in faliment a paratei.A trecut termenul de inscriere la masa credala.

Pot sa mai fac ceva sa-mi recuperez banii in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 11:59, 8 Septembrie 2015
Buna ziua!
O eventuala cerere de inscriere la masa credala pe care ati formula-o va fi respinsa ca tardiva, avand in vedere ca ati depasit termenul.
Din pacate, nu mai aveti ce face pt a va recupera banii.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
Iulia Blaja, Avocat
incercati sa va folositi de prevederile art 42 alin 3 din Legea nr 85/2014 care stabileste repunerea de drept in termenul de depunere a cererilor de admitere a creantelor pentru creditorii care nu au fost notificati individual, conform Codului de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de repunere in termen Aura2 Aura2 Buna ziua Ma puteti ajuta cu un model de cerere de repunere in termenul de declarare a creantei in vederea inscrierii la masa credala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cereri de creanta-insolventa ursulina ursulina Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la o speta din insolventa:avem un debitor care a intrat in insolventa si am depus cererea de admitere a creantei ... (vezi toată discuția)
Faliment consultnet consultnet Bună ziua, O societate împotriva căreia ne-am îndreptat în instanță pentru recuperarea unor sume de bani, a intrat în faliment prin procedura ... (vezi toată discuția)