avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Chirii si achizitii profesii liberale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Chirii si achizitii profesii liberale

Buna! Am o intrebare. Sotul meu beneficiaza de chirie fiind cadru militar. Eu desfasor activitate ca liber profesionist. Cum suma pentru inchirierea unui spatiu este f mare, ma ganeam sa achizitionez un imobil si sa platesc rate. Intrebarea este urmatoarea: achizitia unui imobil/ spatiu pentru desfasurarea activitatii ca profesie liberala va suspenda dreptul sotului de a beneficia de chirie? Pentru ca noi si teoretic si prectic vom sta in chirie in continuare si imobilul va fi achizitionat prin titlul de liber profesionist. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie militari mihaiionutcristian mihaiionutcristian sunt militar si am domiciliul la 40 km de localitatea in care imi desfasor activitatea. stau cu chirie tot in localitatea de domiciliu...pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vă deranjez cu o întrebare, dacă mă puteți ... Nik90 Nik90 Bună seara! Vă deranjez cu o întrebare, dacă mă puteți ajuta. Sunt cadru militar de profesie. In anul 2020 am achiziționat printr-un credit un ... (vezi toată discuția)
Acordare compensatie pentru chirie ( mapn) damiela damiela Buna seara. Pana de curand am avut o garsoniera proprietate comuna cu sotia in Ilfov.Am vandut-o si cum deocamdata nu ne putem lua altceva ne-am schimbat ... (vezi toată discuția)