avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Podul imobilului transformat in locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Podul imobilului transformat in locuinta

Buna ziua.Locuiesc intr-un imobil vechi ( casa nationalizata) sunt propietarul unuia din apartamente. Apartamentul meu e situat la ultimul etaj ,deasupra mea este doar podul pe care eu il intretin. mentionez ca sub mine mai este un apartament care are acces la pod. Cum as putea obtine autorizatile necesare pentru a transorma podul intr-o camera anexata apartamentului meu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:55, 9 Septembrie 2015
Deoarece dvs nu detineti documente de proprietate asupra podului,acesta reprezinta parte comuna a imobilului de locuit in comun
Pentru a va materializa interesul,initial este necesar sa obtineti acordul notarial al tuturor proprietarilor din imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie mansarda buburuza buburuza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca am nevoie de autorizatia de constructie si acordul asociatiei de prop, avand in vedere ca locuiesc la mansarda, (asa ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)