avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare ca meditator matematica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare ca meditator matematica

Buna ziua,

Lucrez intr-un liceu ca si profesor de discipline tehnice, fiind calificat ca si inginer, specialitate mecanica.
As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a ma putea autoriza ca meditator pentru matematica.
De asemenea as dori sa stiu care este codul CAEN pe care as putea deschide PFA.

Va multumesc.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - in domeniul confectii metalice adonisado28 adonisado28 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: As dori sa infiintez un PFA sau II pe domeniul confectii metalice (si anume in ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa cu diploma de bacalaureat MirelaPav MirelaPav Buna ziua, as dori sa îmi deschid un pfa. Îmi puteți spune dacă îl pot deschide cu diploma de bacalaureat? Am făcut liceul matematica informatica. Și ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. ... Stefania2203 Stefania2203 Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. As dori sa realizez un PFA prin intermediul caruia sa predau matematica (meditatii cu ... (vezi toată discuția)