avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere pfa cu diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere pfa cu diploma de bacalaureat

Buna ziua, as dori sa îmi deschid un pfa. Îmi puteți spune dacă îl pot deschide cu diploma de bacalaureat? Am făcut liceul matematica informatica. Și ca studii superioare dreptul. Ma ajutați cu niște coduri Caen dacă se poate deschide?
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MirelaPav , utilizator 14:01, 21 Iulie 2020
1. Ce activitate doriti sa desfasurati pe PFA?

2. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]
As vrea ceva pe croitorie, broderie, dar nu am diploma de calificare. Și as dori ceva similar, comerț online, digitalizare embleme, handmade
M-am uitat pe codurile Caen. M-as încadra la codul Caen 4791- comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet ? As putea deschide un pfa cu acest cod Caen in baza diplomei de bacalaureat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)
Pfa si mercerie online in acelasi timp, se poate? denisa-m denisa-m Buna ziua, sunt pfa cu impozit la norma de venit si neplatitoare de tva si m-ar fi interesat sa deschid si o mercerie cu vanzare pe net. Daca am deja un cod ... (vezi toată discuția)