avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame La tribunal
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

La tribunal

Se plange dumneaei anume:
- Se-mbata, nu ma scoate-n lume....
El:-Minte, uneori o scot.........
Cu toale, cu copii, cu tot!
Credeam ca esti doar un balaur
Dint-un timp cumva ..fantastic
Dar vad ca esti baiat de aur
Nefumator si foarte... clasic.

:rolleyes:
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2009
ContSters20980, utilizator
La Tribunal:

Un El si-o Ea, la Tribunal,
Legati sunt, prin aceeasi soarta:
Necazurile si le poarta
In umbra Codului Penal.
Incercand sa redresez putin acest topic, ce poarta titlul ,,la tribunal", m-am gandit sa scriu o mica prostioara ,dar care sa cadreze totusi cu ceea ce se incepuse inial, cu mentiunea ca ar fi bine ca de acum inainte ar fi mai potrivit sa scriem pe tematica propusa de initiatorii topicurilor, iar cand avem o noua propunere, sa deschidem alt topic. Cand scriem catrene, sa o facem intr-un topic de acest fel, iar cand scriem epigrama, deasemenea. Nu de alta, dar mi se pare ca ai nostrii critici( si nu nejustificat), sunt din nou cu ochii pe noi:D

Odata , in bucatarie
S-a lepadat de al ei sort
Plecand la judecatorie
De sotul ei sa dea divort.

Iesind ca iuresul pe poarta
Parc-a iesit..din casnicie
Sa isi croiasca alta soarta
Satula de ..bucatarie.

Afland, el , sotul, iritat
A inceput mare scandal
Asa ca ea, l-a reclamat
Facandu-i si-un proces penal.

Le-a fost greu sa demonstreze
Cine intraga vina poarta
De au ajuns sa divorteze
Asa c-au dat vina pe soarta.

:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incerc si eu stelarman stelarman Intr-un sfarsit de ciresar, cuprins fiind de-un har divin, plecase inspre tribunal sa scape-n veci de al sau chin. De nedreptate istovit (avea in ochii ... (vezi toată discuția)
Noiembrie, ultimul bal stelarman stelarman Camarazi, adio va spun capul compas l-am pus catre mal, votat voi mai fi de-un nebun. E noiembrie, e ultimul bal. Mai incerc azi din cenusa, sa Croiesc ... (vezi toată discuția)
De ce sa fiu consultant? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR [quot][b]Stiu ca toti epigramistii si degustatorii de epigrame au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.[/b] [/quot] [b]Mie si numai mie[/b] M-am ... (vezi toată discuția)