avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract RDS

Buna ziua,

Am semnat un contract cu RDS pentru internet + TV pana in 2017. Vrem sa-l reziliem pentru ca nu ne-au dat un aparat personal prin care sa prindem semnal, si ajunsesem sa depindem de vecini care daca se impiedicau de fir, noi ramaneam fara TV. Deja am semnat cu Telekom, dar nu stiam de costurile ce vin cu rezilierea - greseala noastra.

Ei acum ne cer mai multe taxe aditionale pentru a rezilia: peste 200 RON pentru instalare internet (desi credeam ca a fost gratis) + peste 200 RON pentru instalare TV (desi ei doar au tras un fir in 5 min de jos) + restul de bani din cei 50% platiti in primele 6 luni + 3 luni restante (din care in 2 din ele deja aveam serviciul taiat). In total ne cer 750 RON pentru a rezilia.

Exista vreo sansa sa nu platim? Ma gandeam ca ajunge la impozit sau ceva de genul, dar nu as vrea sa tot creasca cu 80 de lei pe luna cum a fost pana acum.
In contract nu mentioneaza termenii de mai sus, ci doar spun general sa verificam pe site-ul RDS terms and conditions detaliati.

Multumesc pentru sfat!

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot rezilia unilateral un contract de furnizare tv prin cablu si internet ? vladescuoctavian vladescuoctavian Pe data de 10 decembrie am semnat un contract de furnizare servicii tv si internet cu digi rcs-rds . Pe data de 15 decembrie o echipa de tehnicieni mi-au ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)