Pe data de 10 decembrie am semnat un contract de furnizare servicii tv si internet cu digi rcs-rds . Pe data de 15 decembrie o echipa de tehnicieni mi-au instalat serviciul de tv prin cablu . Propriuzis , mi-au gaurit peretele sufrageriei si folosind 5 metri de cablu coaxial, doua mufe de conectare si cateva agrafe de fixare (in valoare totala de 5,5 lei conform devizului lor ) , mi-au "varat " cablul in casa . Punct . Verificand ce programe au in grila , cum se vad etc, am constatat ca nu sunt multumit de calitatea imaginii si nici de continutul grilei/pachetului de programe . Drept pentru care , pe data de 17 decembrie , m-am prezentat la acelasi magazin digi unde semnasem contractul , solicitand rezilierea lui ( a contractului ) . Norocul meu ca internetul nu au putut sa mi-l instaleze din lipsa de cablu pe palierul meu . Concret i-am explicat aceleiasi doamne cu care semnasem contractul cu nici o saptamana in urma despre ce este vorba si am rugat-o sa imi dea un formular de reziliere . Eiiii . . . . . de aici incepe ' dansul " . Concret a refuzat sa imi dea formularul de reziliere , motivand ca nu poate sa mi-l dea decat daca si dupa ce ii platesc taxa de instalare in valoare de 50 de lei si inca o taxa de ~43-44 de lei , care reprezinta nu stiu exact ce !? In schimb mi-a dat un formular de reclamatie / sesizare , unde am scris ca doresc sa reziliem contractul . Acest formular mi l-a inregistrat si am o copie dupa el . Pentru serviciul de internet , pentru care nu au apucat sa imi "traga" cablul , a fost de acord sa intocmim un proces verbal de anulare a contractului . Dar , ce fac eu acum ??? Imediat dupa acest ' incident , m-am dus la OPC Prahova / Ploiesti , unde am completat o plangere , relatand cele intamplate si solicitand sa fiu ajutat sa inchei / reziliez acest contract in conditii legale si nu de "japca" ! Va rog indrumati-ma si spuneti-mi ce pot sa fac si ce drepturi am / pot sa invoc in sustinerea cererii mele . La Telekom de exemplu , ai 30 de zile sa te " razgandesti " fara a fi penalizat in vre-un fel . Si nu cred ca Telekomul e vre-un samaritean milostiv . Cred ca face lucrul asta ca urmare a vre-unui act normativ ceva . Va multumesc anticipat !