avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, Am urmatoarea speta: acum 5 ani am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, Am urmatoarea speta: acum 5 ani am incheiat un contract ...

Buna seara,
Am urmatoarea speta: acum 5 ani am incheiat un contract pentru furnizare de servicii de internet si cablu TV cu firma Akta Telekom, contract care s-a derulat normal, eu neavand vreo problema majora cu firma, nici o intarizere de plata, etc. La incheierea contractului am platit, pe langa taxa de instalare, inca 1.000 de lei reprezentand costurile a 80 de metri de cabluri (UTP si coaxial), tubulatura PEHD prin care au fost introduse cablurile respective, cateva mufe si sapatul si astupatul santului care contine traseul de cablu de la stalpul de la strada principala pana la locatia mea, traseu care trece printr-un drum comun privat din care detin o cota-parte. De ceva vreme in zona compania Akta a fost preluata de catre DIGI, iar cei de la DIGI insista acum sa schimbe cablurile cu unul de fibra optica (nu doresc montarea unui adaptor fibra optica - UTP si coaxial, desi pe noi nu ne-ar deranja) si vor sa faca alt traseu pentru care sa ne oblige sa platim din nou toate lucrarile (sapat si atupat sant, tubulatura, cabluri, etc.). In plus, vor sa platim din nou o taxa de conectare. E normal acest lucru? Mie mi se pare un abuz grosolan. Astept pareri...
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
valyionsc, utilizator

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot rezilia unilateral un contract de furnizare tv prin cablu si internet ? vladescuoctavian vladescuoctavian Pe data de 10 decembrie am semnat un contract de furnizare servicii tv si internet cu digi rcs-rds . Pe data de 15 decembrie o echipa de tehnicieni mi-au ... (vezi toată discuția)
Providerul [r] ilegalitati NetFan NetFan Salutari, inca din 2008, pe cand [R]a preluat anumite retele de tip cartier, pana in prezent(2012) au cablat diversi beneficiari fara a avea o aprobare din ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)