avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Web domain
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Web domain

Buna Ziua,

Am o intrebare legata de achizitia, mentenanta unui web domain.

Website-ul e cumparat de mai multi ani si si in fiecare an e platita suma ptr mentinere.

Contabila doreste ACUM un contract incheiat intre firma si compania de web de unde e cumparat acest domain.

website-ul este cu .com, si s-a cumparat de pe internet. Nu exista contract, se plateste anual.

Ce se poate face in acest caz?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:06, 11 Septembrie 2015
Cred ca plata efectuata poate fi inregistrata ca cheltuiala, chiar daca nu exista un contract scris. E un fel de "a bate palma" de pe vremuri. Nu cred ca sunteti nebun sa dati bani degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)
Detalii cumparare website / afacere online redcom redcom Buna ziua si sarbatori fericite. Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri la niste intrebari care ma macina? Multumesc, As vrea sa cumpar un website, o ... (vezi toată discuția)
Lege aplicabila gazduire website AlexATT AlexATT Buna seara, As dori ca sa stiu pentru urmatoarele 3 cazuri, legea din care tara se aplica pentru continutul gazduit pe un website. 1. Website-ul este ... (vezi toată discuția)