avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Agresiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Agresiune?

Locuiesc la casa pe o straduta ingusta, cu un singur sens de circulatie, aproape de o intersectie. Vecinul meu, care are la proprietate deschideri pe 2 laturi parcheaza masinile in dreptul casei mele, astfel incat de cate ori am nevoie sa deschid poarta mare sa intru cu masina, sa aduc materiale, ma vad nevoita sa sun pe la toate portile sa isi ia masina ca sa pot intra in curte. Mentionez ca nu O MAI parcheaza chiar pe trotuarul din fata casei mele ci pe partea opusa. L-am rugat in repetate randuri sa parcheze pe spatiul din dreptul proprietatii lui, unde are sute de metri de trotuar, dar imi spune ca pe portiunea din dreptul meu e mai convenabil pentru el, ca e si umbra. Ca e spatiu public si are dreptul. Cand nu o parcheaza in dreptul portilor mari, o parcheaza in fata portii mici, de la intrare la casa, astfel incat ma simt ca si cum as fi supravegheata tot timpul. E o foiala de masini permanent, persoanele fiind patroni la diverse firme. In repetate randuri m-au intrebat daca nu vand. Problema e ca ma simt aproape la fel cu proprietarii din centrul Timisoarei agresati de romi. Ce pot sa fac din punct de vedere legal sa rezolv problema, pentru ca vad ca nu se poate rezolva in mod pasnic. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)