avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Teren De la stat pentru Tineri Legea 15/2003
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Teren De la stat pentru Tineri Legea 15/2003

Buna Ziua, Am 27 de ani sunt casatorit de 2 ani si am si un copil de 1 an si 2 luni,
Momentan nu mai lucrez si mi-am infiintat un SRL in sociere cu cineva,(inca nu am dat drumul la activitate dar in maxim 2 saptamani o sa ne apucam ca mai avem de rezolvat cu actele si casa de marcat )

Problema ar fi ca dosarul pe care trebuie sa il depun la primaria sectorului 2 trebuie sa contina urmatoarele.

1. Adeverinta de salariat din care sa rezulte ca solicitantul este angajat pe perioada determinata/nedeterminata , vechime totala de munca, si venitul net realizat.

2. Cuantumul venitului net lunar pe membru de familie ( declaratia pe propie raspundere privind nr membrilor familiei si dovada venitului net pentru fiecare membru )

Acum ce ar trebuii sa fac eu ?
1. Trebuie sa imi fac carte de munca in firma pe care tocmai am deschis-o ? daca da, ce salariu ar trebui sa imi trec pe cartea de munca ? defapt cum ar fi mai bine sa fie acel salariu? mai mic sau mai mare ? ( ca sa pot optine mai repede acceptul celor de la primarie ) poate sa fie si pe 4 ore ?

Ce venit net trebuie sa pun in adeverinta de salariat ?

2. Momentan sotia nu lucreaza pentru ca sta cu copilul si se ocupa de cresterea lui, si nici inainte sa nasca nu lucra pentru ca a fost data afara de la servici.
In momentul de fata singurul venit teroretic ar fi cel de 200 RON adica alocatia copilului.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pentru alocatia monoparentala? aurora2011 aurora2011 buna ziua imi poate spune cineva ce acte imi trebuiesc pentru a face alocatia monoparentala pentru ca nimeni nu stie nimic...doar ce ma nascut si tatal ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara blareanabel blareanabel pentru acordarea alocatiei complementare ce venit pe membru de familie trebuie sa ai? (vezi toată discuția)
Mama fara nici un venit irinukiry irinukiry Buna ziua. Am lucrat in strainatate 3 luni,iar cand am revenit in tara eram gravida in 4 luni si jumatate. Nu am avut nici un fel de venit. Am nascut pe 6 ... (vezi toată discuția)