avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL - activitati secundare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL - activitati secundare

Buna ziua,Vreau sa stiu daca pot infiinta un SRL cu obiect principal de activitate cod caen 4776 - pet shop,iar ca activitati secundare sa trec toate activitatile posibile,inclusiv cod caen 6622 - asistent in brokeraj.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: criss1974 , utilizator 15:56, 10 Septembrie 2015
Salut. Nu are importanță câte coduri CAEN treceți la obiectul secundar de activitate în actul constitutiv, contează doar câte autorizați. (menționarea codurilor CAEN în actul constitutiv, fără a fi autorizate mi se pare risipă de timp, cerneală și rezurse)
Multumesc pentru raspuns,dar ceea ce ma intereseaza pe mine este daca legea permite trecerea codului caen 6622 ca obiect de activitate secundara si bineinteles sa pot sa-l autorizez,deoarece am inteles ca acest cod este trecut in categoria celor unice.
Nu are nici o relevanță, cei de la Registru vă autorizează, dacă se impune să obțineți alte autorizații asta rămâne de văzut. Eu văd lucrurile așa: diferența între obiect secundar și principal de activitate este dată de procentul de încasări și activități aferente fiecărui cod caen. Dacă nu merge ca și cod secundar îl puneți ca și cod principal.
Dar,repet,codul caen 6622 poate fi cod caen secundar,deoarece este trecut in categoria codurilor caen cu obiect unic de activitate?Cel putin asa sustine functionara de la ORC.Deasemenea sustine ca nu pot sa-l trec la activitate secundara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Caen secundar 6622 KUZMICI2005 KUZMICI2005 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Firma cu cod caen 6622 - asistent in brokeraj BodooitBv BodooitBv Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)