avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... TOTALA NEMULTUMIRE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

TOTALA NEMULTUMIRE

Buna ziua!Am urmatoarea intrebare:Ce cale de atac mai pot deschide dupa ce o plangere de anulare importiva unui proces verbal de contraventie(am blocat cu autoturismul proprietate personala in parcare un alt autoturism darfara a impiedica accesul celorlalte autovehicule de a patrunde sau a iasi din parcare)a fost respinsa atat de Judecatorie cat si recursul inaintat catre Tribunal?Mentionez ca organul constatator a intocmit procesul verbal in lipsa mea si a fost semnat de catre un martor dupa aprox.5(cinci)ore,lucru confirmat sub juramant in calitate de martor la prima instanta(Judecatorie),fapta comisa conform procesului verbal intocmit de agentul constatator fiind prevazuta in O.U.195/2007 la art.143,lit.D.Cu multumiri,Florin HAINAROSIE.
:( nu prea mai aveti sanse...
Daca exista conditiile prevazute de lege, se pot exercita caile de atac extraodinare - contestatia in anulare si/sau revizuirea.
Nu exista OUG 195/2007.
Va rog sa verificati ce act normativ este invocat in cuprinsul procesului verbal.
Razvan Florescu a scris:

Nu exista OUG 195/2007.
Va rog sa verificati ce act normativ este invocat in cuprinsul procesului verbal.

Va rog sa ma scuzati,este vorba de OUG 195/2002 modificata,privind circulatia pe drumurile publice.
floriunel.hainarosie a scris:

Razvan Florescu a scris:

Nu exista OUG 195/2007.

Va rog sa ma scuzati,este vorba de OUG 195/2002 modificata,privind circulatia pe drumurile publice.

Ok.... dar nu exista art. 143... (ordonanta de urgenta are 137 articole.
Deci, va rog sa recititi procesul verbal si sa reproduceti ce articole sunt invocate acolo.

Alte discuții în legătură

Hotararile pronuntate in recurs se pot ataca si se comunica la domiciliu? Pasare1 Pasare1 Nefondat Solutie: Respinge, ca nefondat recursul formulat de catre reclamant impotriva judecatoriei. Respinge ca nefondata cererea intimatului privind ... (vezi toată discuția)
Recurs curtea de apel Stanciu73 Stanciu73 am depus recurs in calitate de parat la Curtea de Apel,dar curtea a respins recursul ca fiind nefondat.ce mai pot face in continuare in apararea mea? (vezi toată discuția)
In ce termen pot contesta decizia pronuntata in recurs? vasilika29 vasilika29 Am depus o cerere pt recurs si de la prima infatisare mi s-a refuzat recursul. as dori sa stiu ce termen am de la incheierea recursului data in 5 aprilie ... (vezi toată discuția)