avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salarizare invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salarizare invatamant

Buna ziua! As vrea sa va intreb in legatura cu salarizarea cadrelor din invatamant pe timp de vara. Lucrez de 3ani in invatamant ca si invatatoare cu o intrerupere de 4 patru luni: sept,oct,nov si dec anul trecut cand nu mi-am gasit post si am primit somaj. In fiecare an am fost angajata pe perioada determinata pe un an. Incepand de 5 ianuarie 2015 mi-am gasit un post si m-am angajat intrerupand somajul,cu contract pe per. det. pana in 31.08.2015, dar acum am aflat ca am fost angajata numai pana in 31.07.2015 deoarece nu am lucrat destule zile ca sa ma poate plati pe toata perioada vacantei. De fapt eu nu am fost instiintata de acest lucru si nici nu pot sa inteleg ca daca in decizia de la inspectorat si in contractul individual de munca scrie ca eu sunt angajata pe postul respectiv pana 31.08.2015 cum mi se intrerupe din 31.07.2015? Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii necesare sa inteleg si eu! MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioda somajului mady83 mady83 In perioada dec.2009-apr.2010 am lucrat in invatamant, din apr. s-a intors titularul iar eu mi-am repus dosarul de somaj(mentionez ca mai luasem din oct. 2009 ... (vezi toată discuția)
Vechime neintrerupta in invatamant? mira_p mira_p M-am angajat in invatamant in anul 1998. In anul2002 am fost in somaj pe perioada vacantei de vara, respectiv 15 iunie-1 sept. 2002, nu din vina mea, asa s-a ... (vezi toată discuția)
Somaj seieoandana seieoandana buna ziua.am un angajat din 21.06.2010 pe perioada iulie-sept 2010 a fost angajat cu norma intreaga, pe urma oct 2010-nov.2011 cu 4 ore. vreau cu 1 dec sa-l ... (vezi toată discuția)