avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cabana construita de 5 luni in extravilan necesita ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cabana construita de 5 luni in extravilan necesita autorizatie de constructie?

cabana construita de 5 luni in extravilan pe piloni din lemn necesita proiect si autorizatie de constructie si diriginte de santier?

Alte discuții în legătură

Autorizatie Dnsa Dnsa Buna ziua,as dori sa construiesc pe terenul meu o cabana de lemn 45mp ,pentru week end uri.Am nevoie de autorizatie de constructie sau o pot plasa pe piloni? V ... (vezi toată discuția)
Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)
Se aplica noua lege si pentru terenurile extravilane sau agricole? ... andra921 andra921 Se aplica noua lege si pentru terenurile extravilane sau agricole? Sau trebuie sa fie intravilan? Am 5000 de m patrati de teren extravilan si de 3 ani am depus ... (vezi toată discuția)