avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare drepturi pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare drepturi pensie

Neintroducerea in programul de calcul al pensie, a datelor din ultima adeverinta (legala) emisa de institutia de stat unde am activat, a insumat aproape 16 ani de vechime si cotizare. Acest fapt in diminueaza pensia pe care o primesc lunar, din august 2014, corespunzator cu perioada omisa.Am dat in judecata Casa de pensii si procesul a fost programat pe 21 octombrie a.c. Intrebare; considerati necesar sa ma prezint singur in fata instantei sau sa fiu reprezentat de un avocat? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buletinul de calcul al pensiei morosanucarmen morosanucarmen Sint pensionata anticipat partial incepind cu august 2009. Dupa lungi discutii cu casa de pensii, am reusit sa obtin Buletinul de calcul al pensiei unde am ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza o pensie ? ionut_xlr ionut_xlr Buna ziua. Ma intereseaza cum se calculeaza o pensie. Persoana respectiva are 52 ani si a iesit la pensie anul trecut pentru invaliditate de gradul 2. Are 37 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia? giorgio24 giorgio24 Buna ziua As dori sa stiu daca la calculul pensiei anticipate se are in vedere salariu lucrat pe toata perioada lucrata sau numai ultimii ... (vezi toată discuția)