avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Asigurare obligatorie in caz de accident cu victime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Asigurare obligatorie in caz de accident cu victime

Buna ziua.In 1 septembrie sotul a avut un accident, in urma caruia el a avut 4 zile spitalizare pentru fractura de maxilar si dinti rupti(s a ales cu blocaj de maxilar pentru 6 saptamani) iar mama lui inca e spitalizata fiind in coma indusa o saptamana iar acum urmand numeroase interventii chirurgicale.Accidentul s a produs pe fondul neacordarii de prioritate, o caruta i-a iesit in fata de pe un drum laturalnic, iar carutasul nu a avut nimic. Eu trebuie sa fac demersurile pentru plata spitalizarilor si deconturi de asigurari.(aveam si casco dar la astra) . Intrebarea este :noi suntem obligati sa ne platim spitalizarea avand in vedere ca nu nu sotul a fost de vina?ce pot sa fac? Cu ce sa incep? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 21:31, 13 Septembrie 2015
Din pacate CAS nu acopera cheltuielile cu serviciile medicale cauzate de evenimentele ruriere.
Acestea sunt paltite de vinovatul de producerea evenimentului.
Polita RCA acopera daunele materiale si morale pt terti, in consecinta nu veti putea obtine despagubiri in baza politei pe care o detine sotul dv ,iar carutasul nu are polita rca.Masina o puteti repara in baza politeti casco pe care o detineti, va trebui sa va adresati Fondului de Garantare, avand in vedere ca este incheiata la Astra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier mikiutza mikiutza In urma cu aproape 2 ani am avut un accident de circulatie cu victime !Eu ma aflam la volanul masinii mele iar pe aceeasi directie de mers, se deplasa un ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Zagoni Zagoni Buna! Pe data de 16.09.2013, ora 20:30 seara am avut un accident rutier, lovind o caruta neiluminata din spate cu autoturism, pe un drum judetean, in afara ... (vezi toată discuția)