avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri in instanta

Buna ziua!
Am pus o intrebare pe data de 7 Septembrie 2015 dar nu am primit niciun raspuns.
Referitor la o dispozitie de restituire in echivalent, emisa de Primarie inca din 2007 (adica inainte de a se da legea 165/2013), as mai avea o intrebare de adaugat:
In loc sa depun actele doveditoare la ANRP pentru obtinerea despagubirii, e posibil sa actionez in instanta pentru evaluare si ulterior sa primesc valoarea de la Ministerul de Finante?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Restituire pe legea 165/2013 clara2013 clara2013 Am Dispozitie de restituire in echivalent pentru un imobil, emisa de Primarie inca din anul 2007, pe legea 10/2001, ca mostenitor, dar nu s-a stabilit ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp legea 10/2001 IonDanielIon IonDanielIon Buna ziua! In anul 2010 am obtinut in instanta modificarea unei dispozitii a primarului prin care s-a dispus ca despagubirea sa fie pentru tot imobilul care ... (vezi toată discuția)