avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire pe legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire pe legea 165/2013

Am Dispozitie de restituire in echivalent pentru un imobil, emisa de Primarie inca din anul 2007, pe legea 10/2001, ca mostenitor, dar nu s-a stabilit valoarea.
Am facut reclamatie Statului Roman la CEDO in anul 2010.
Dupa aparitia legii 165/2013, cererea la CEDO mi-a fost declarata inadmisibila.
Voi depune toate actele necesare la ANPR Bucuresti pentru evaluare pe legea 165/2013.
Intrebarea mea este: dupa evaluare pot primi suma in echivalent, in numerar, sub forma de Titluri de plata, de la Ministerul de Finante, intr-o singura transa?
Adica fara a mai trece prin procesele de licitatie, puncte, etc, ale legii 165/2013, avand in vedere ca Dispozitia de restituire am obtinut-o inca din anul 2007?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Observatii scrise, memoriu, probe noi, procedura cedo Clara2014 Clara2014 Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti si mie la cateva intrebari. Acesta este contextul: Am primit de curand de la Grefa CEDO o scrisoare in care cererea mea ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in instanta clara2013 clara2013 Buna ziua! Am pus o intrebare pe data de 7 Septembrie 2015 dar nu am primit niciun raspuns. Referitor la o dispozitie de restituire in echivalent, emisa de ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 se poate aplica in cazul meu? redsianu redsianu In 1996 am inceput procesul de retrocedare a doua apartamente in Bucuresti. In 1998 am obtinut sentinta definita si irevocabila de restituire a celor doua ... (vezi toată discuția)