Stimat forumist,
Într-adevăr, inadmisibilitatea dvs se referă căile prevăzute de noua lege, 165/2013.
În ceea ce privește memoriul dvs, din start, șansele dvs de a trece peste respectiva decizie de inadmisibilitate în principiu, eu unul nu le văd ca reale.
Astfel,
a. În primul rând, potrivit Regulamentului CEDO, mai precis potrivit Art. 47.7 al acestuia, dvs aveți obligația de a informa Curtea despre orice schimbare a circumstanțelor relevante judecării pricinii. Faptul că nu ați informat despre respectiva Dispoziție apare, deci, ca o culpă a dvs.
b. În al doilea rând, o astfel de inadmisibilitate în principiu, pronunțată în completul judecătorului-unic, este definitivă.
Pentru mai multe amănunte, vă invit să observați cele discutate aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
c. În ceea ce privește schimbarea anumitor condiții, necunoscute Curții, Regulamentul prevede, într-adevăr, procedura revizuirii. Procedura este descrisă în Art. 80 al Regulamentului - Cererea de revizuire a unei hotărâri, care arată:
1. În cazul descoperirii unui fapt care, prin natura sa, ar fi putut exercita o influenţă decisivă asupra soluţiei unei cauze judecate deja şi care, la pronunţarea hotărârii, nu era cunoscut de Curte şi nu putea, în mod rezonabil, să fie cunoscut de parte, aceasta din urmă poate, într-un termen de şase luni de la cunoaşterea faptului respectiv, să sesizeze Curtea cu o cerere de revizuire a acelei hotărâri.
Dar, ceea ce trebuie să aveți în vedere, este faptul că această procedură este cu totul și cu totul excepțională, CEDO admițând-o extrem de restrictiv.
În mod practic, eu unul, din cererile românești judecate în ultimul an și jumătate, nu îmi amintesc decât de un singur caz admis, mai precis de o cerere a Guvernului prin care s-a revizuit o hotărâre inițial favorabilă aplicantului, prin respingerea hotărârii câștigate inițial. În respectivul caz era vorba un aplicant persoană juridică, aplicant care, la data introducerii cererii era în stare de dizolvare și ascunsese acest lucru Curții. Guvernul, după pronunțarea Hotărârii, a intrat în posesia unor date de la Registrul Comerțului, pe care le-a comunicat Curții, iar aceasta a revizuit Hotărârea.
Prin urmare, acestea sunt motivele pentru care nu văd șansele reușitei acțiunii dvs.
Cu stimă.