avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Stagiatura consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Stagiatura consilier juridic

Este posibil să mă angajez ca şi consilier juridic unic în cadrul unei firme dacă am terminat facultatea anul acesta (2015) şi să îmi fie îndrumător un consilier care nu lucrează în cadrul firmei respective?
Cel mai recent răspuns: Grosu Ionuț-Cãtãlin - Consilier Juridic , Consilier juridic 11:52, 15 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu exista nici un impediment. Important este ca indrumatorul sa faca parte din aceelasi Colegiu cu dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa ma inscriu intr-o asociatie de consilieri juridici? Luciana21 Luciana21 Am si eu o intrebare: Am absolvit Dreptul in 2007,dar m-am angajat abia in februarie 2008.Nu m-am inscris in colegiu fiindca am cunostinte care mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)