avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... extrasul CF electronic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

extrasul CF electronic

Extrasul CF electronic solicitat si extras de catre un notar, are acceasi valabilitate in probleme de vanzare cumparare? Stie cineva daca la Ministerul de Interne, dosarul depus pentru acceptarea vanzarii unui teren agricol in zona de frontiera este valabil si un extras electronic?

Alte discuții în legătură

Cumpărare teren extravilan anca.miron anca.miron Bună ziua! Vă rog să mă ajutați în rezolvarea următoarei spețe. Doresc să cumpăr un teren agricol extravilan situat la 10 km de frontiera de stat. ... (vezi toată discuția)
Drept de preemptiune cata8 cata8 In cazul vanzarii unui teren extravilan arendat, se mai aplica dreptul de preemtiune arendasului? Mentionez ca este stipulat in contractul de ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vânzare teren agricol Iulian B Iulian B Bună ziua. În anul 2018 am făcut o promisiune de vânzare cumpărare pt 1 ha teren agricol, eu cumparator si o rudă vânzător, am achitat suma integral ... (vezi toată discuția)