avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere locuinta in regim hotelier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere locuinta in regim hotelier

Buna ziua,va rog o mina de ajutor:
as dori sa inchiriez in regim hotelier 2 camere.Locuinta este in curte comuna cu inca 3 familii,dar intrari separate,fara a deramja ceilalti locatari.Am nevoie de acordul lor?Trebuie sa infiintez o Asoc. familiala sau II?sau este suficient sa anunt doar la Finante? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:02, 15 Septembrie 2015
Va trebui doar sa depuneti declaratia 220 la inceput de an sau in maxim 15 zile de cand incepeti aceasta activitate si veti plati impozit calculat la norma de venit stabilita anual de catre cei de la finante pentru fiecare judet. Veti primi acasa decizie de impunere in urma depunerii d220..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea apartament in circuitul turistic andreeamar1 andreeamar1 1. Persoana fizica X doreste introducerea apartamentului proprietate personala in Circuitul Turistic conform cod caen: - 5520 Facilităţi de cazare pentru ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere camere in scop turistic manona_1511 manona_1511 Buna ziua, in situatia in care inchiriez camere (nu mai mult de 4) din locuinta proprietate personala in scop turistic, este necesara clasificarea de la ... (vezi toată discuția)
Declarații intrep familiala creșterea bovinelor de lapte Anadari Anadari Am înființat o intrep familiala împreună cu socrul meu in mai 2017. Nu am depus nici o declarație până acum la ANAF, cu excepția 221 depusă de socrul ... (vezi toată discuția)