avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hotarare judecatoreasca privind conducere Auto sub ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hotarare judecatoreasca privind conducere Auto sub influenta bauturilor alcoolice

Vreau sa stiu despre ce e vorba , nu am inteles , mi sa suspendat permisul pe o perioada de 2 ani ? sau care e sentinta ca nu inteleg termenii judecatoresti ...

Date dosar nr. xxx/xxx/xxx (Fond):
Instanta: Judecatoria ORADEA Complet: SECŢIA PENALĂ
Stadiu procesual: Fond
Materie: Penal
Obiectul dosarului: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP)
Data inregistrarii dosarului: 2015-05-04
Data ultimei modificari: 2015-09-14

Cai de atac:
Nu exista informatii.
Sedinte de judecata:
Data: 2015-09-14 Ora: 08:00
Complet: P2 penal-cam preliminara si jud.in prima instanta
Solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere Pronuntata in data de 2015-09-14
Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod penal, cu aplic. art. 396 alin. 10 C.p.p. condamnă pe inculpatul NUME INCLUPAT, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, la o pedeapsă de: -1 an închisoare În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen. În baza art. 93 alin. (1) C. pen. obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe langă Tribunalul Bihor, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. (2) lit. b C. pen. impune condamnatului să execute următoarea obligaţie: să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 93 alin. 3 C. pen., pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Oradea sau în cadrul Primăriei Oşorhei pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. În baza art. 91 alin. (4) C. pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen., referitoare la revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere. În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală, obligă inculpatul să plătească statului suma de 600 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de apel la Curtea de Apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 14 septembrie 2015.
Tip solutie: Hotarare
Cel mai recent răspuns: cretalex , utilizator 22:16, 15 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand nu este definitiva, se poate ataca cu apel.
Daca ramane in forma actuala, se va anula permisul.
Practic permisul de conducere mi-e anulat ,dupa ce perioada pot da din nou 2 ani ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcol la volan tytyrez77 tytyrez77 va rog frumos sa imi spuneti si mie cand ma pot prezenta la examen pentru permis auto ,,,am primit acasa aceasta minuta ,,,,Ora estimata: 09:00 Complet: ... (vezi toată discuția)
Cind pot primi hotararea acasa tytyrez77 tytyrez77 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problema ,nu stiu cind primesc hotararea sau cand apare pe portal ,,,pe data de 15 11 2017 am primit acasa minuta ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca aeliusccc2 aeliusccc2 Buna seara , acum am intrat pe portal si am vazut hotararea judecatoreasca , data pe scurt astazi , 9/2/2017 . Va rog sa-mi explicati urmatoarele aspecte : - ... (vezi toată discuția)