avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare bani polita asigurare viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare bani polita asigurare viata

As dori un model de adresa catre o firma de asigurari de viata pt a recupera banii alocati asigurarii pana in acest moment.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:50, 16 Septembrie 2015
Nu exista neaparat un model standard, efectiv faceti o adresa prin care solicitati rezilierea politei de asigurare si restituirea primelor de asigurare conform contractului. Agentul care v-a incheiat polita ar trebui sa va ajute si in acest caz.
Atentie insa, primele de asigurare depuse pana in prezent nu le veti incasa integral.Valoarea de rascumparare nu este egala cu valoarea primelor platite,Cu siguranta in contractul dv aveti un grafic al acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de viata Szel Szel Mi-am facut o asigurare de viata pe 20 de ani. In primii 2 ani daca nu as fi achitat primele de asigurare, societatea de asigurari ar fi procedat la rezilierea ... (vezi toată discuția)
Rascumparare polita de asigurare de studii debut 18 ela76 ela76 In oct.2008 am facut o polita de asigurare de studii Debut 18 pentru baietelul meu care avea atunci 2 ani si ceva, urmand ca la 18 ani sa primeasca suma de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi recuperez banii de la asigurari in cazul politei de viata dana nistor dana nistor Am incheiat o polita de viata la firma AIG (in prezent ALICO) acum 6-7 ani si la inceput mi s-a zis ca dupa 5 ani pot sa-mi recuperez banii depusi. Anul trecut ... (vezi toată discuția)